Svalövs kommun

Invigningsfest på Svalövs bibliotek!

I fredags var det invigningsfest för att fira de fina och nyrenoverade lokalerna på Svalövs bibliotek. Så himla kula att så många kom för att vara med om vår lilla magiska invigning.

Skriv alternativtext här...

Från v. i bild: Elisabet Viktorsson, kulturchef, Kim Hellström (SD), ordf. bildningsnämnden samt Henriette Udsen, konstnär.

Festen startade med bandklippning och tal från bland annat bildningsnämndens ordförande, Kim Hellström (SD), och konstnären Henriette Udsen. Det är Henriette som målat den fantastiskt fina väggmålningen som pryder barnavdelningen. Därefter var det fritt fram för besökarna att bekanta sig med de nyrenoverade lokalerna. Det bjöds på kaffe, fika och popcorn samt underhållning från trollkarln Tobias Chilli, känd från Talang. De yngre gästerna hade dessutom möjligheten att pryda sig med en fin ansiktsmålning.

Stort Tack till alla som kom och firade med oss!

Kolla gärna också in filmklippet nedan när kulturchef Elisabet bjuder på en rundtur i de nyrenoverade lokalerna.

Publicerad: 2020-01-08

Sidansvarig: Daniel Henriksson